Squashrackets

De eerste klap is een daalder waard

Lees meer Lees minder

De laatste squash-reviews:

Lees de ervaringen van onze klanten.

Dunlop Blackstorm Titanium 4.0 squashracket

7 mrt. 2020
“Ik ben zelf nog startende in het squash. Na een paar potjes met een leenracket te hebben gespeeld. Was het al gauw duidelijk dat een eigen racket een must is. Na een uitgebreide zoektocht en gesprekken met ervaren squashers, stond als een paal boven water dat het een Dunlop moest worden. Dat scheelde weer wat keuzes. Uiteindelijk is het de titanium 4.0 geworden. Nu na een aantal keer spelen kan ik nog steeds geen negatief punt opnoemen. De opslag is heerlijk ( met de leen racket zeker niet altijd het geval) en tijdens de korte rally's heb ik het idee dat ik een goede controle heb en de bal met veel gemak in de gewenste richting krijg. Geleverd in een mooie hoes. Zeer zeker een aanrader.”
Dunlop Blackstorm Titanium 4.0 squashracket

Dunlop Hyperfibre+ Evolution squashracket

24 aug. 2019
“Ik speel meerdere jaren squash en vindt het belangrijk een om een goed racket te spelen. Via de website heb ik door middel van de keuzeknoppen snel en eenvoudig een keuze kunnen maken voor een geschikt racket voor mij. De keuze voor een verenigings racket past bij mijn niveau. De levering van het nieuwe racket ging razend snel. Ik heb m’n racket voor 22:00 besteld en betaald en de andere dag lag mijn pakket na 15:00 op de afhaal locatie, bij Jumbo. Ideaal dat je je pakket op een afhaal Plek kunt ophalen. Het racket voldoet aan de verwachting zoals beschreven wa op de site. Kortom, een aanrader om hier je squash materialen te bestellen. Ik ben meer dan 100% tevreden en wil iedereen deze site aanraden”
Dunlop Hyperfibre+ Evolution squashracket

Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro (Nick Matthew) suqashracket

12 feb. 2019
“Aangename racket waarbij je het lagere gewicht weldegelijk gewaar wordt. Al is de prijs aan de hoge kant, blijft de prijs-kwaliteit verhouding correct. De levering was zeer snel en zonder verdere opmerkingen.”
Dunlop Hyperfibre+ Evolution Pro (Nick Matthew) suqashracket